Veelgestelde vragen

U kunt de vragen filteren op diverse onderdelen.Door gebruik te maken van Payrolling heeft u tijd over om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Wij verzorgen alles rondom de loonadministratie voor uw medewerkers.
Dit is afhankelijk van je wensen en eisen. Detachering is erg aantrekkelijk als je zelf nog geen personeel in dienst wilt nemen, maar wel een vaste kracht over de werkvloer wilt.
Ja, we willen graag je cv kunnen inzien om te beoordelen of je een geschikte kandidaat bent voor de functie waarnaar je solliciteert. Je kunt je cv uploaden tijdens het invullen van het sollicitatieformulier. We bewaren je cv na het solliciteren zodat we die altijd bij de hand hebben indien dit nodig is.
Heb jij een vraag die hier niet beantwoord wordt? Neem dan contact met ons op via info@sbselect.nl
Je kunt op twee manieren solliciteren.
  1. Zoek de vacature waarop je wilt solliciteren, helemaal onderaan staat een button "Solliciteer nu", als je hierop klikt komt er een sollicitatieformulier. Als je deze invult, ontvangen wij jouw gegevens en nemen we zo snel mogelijk contact met je op
  2. Staat er voor nu geen vacature online voor jou? Maar wil je je wel vast inschrijven zodat wij je op de hoogte houden? Vul dan het sollicitatieformulier in. Zodra wij een vacature tegenkomen waarvan wij denken dat deze op jou van toepassing is dan nemen we contact met je op.
Op de homepage van Select Baan B.V. staat een button vacatures. Op deze pagina kun je zoeken naar op de gewenste functie. Ook kun je aangeven of je fulltime of partime  werk zoekt. Naar aanleiding van de zoekresultaten kun je de gewenste vacatures bekijken. Je kunt ook zoeken op standplaats, oftewel waar wil je graag werken. Je krijgt dan alle vacatures in die omgeving te zien. Bekijk nu alle vacatures