Select Baan B.V.

Over ons

0
Jaar in bedrijf
0
+
vervulde vacatures
0
Openstaande vacatures

Onze missie

Onze doelstellingen

Select Baan staat voor kwaliteit en vertrouwen. Zij levert (facilitaire) diensten voor bedrijven die dit nodig hebben. Wij leveren de perfecte kandidaat passend in uw arbeidssituatie. De klant is koning, daarom staan wij 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Voor de uitzendkrachten is Select Baan B.V. vergelijkbaar met een reguliere werkgever. Hierbij kun je prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Onze visie

Groot bekeken

Over 5 jaar heeft Select Baan haar klantenbestand verdubbeld en kan zij op nog hoger niveau werkgevers voorzien van passende medewerkers. Dit door gebruik te maken van de nieuwste software en door op de hoogte te zijn van de nieuwste wet en regelgeving.

Waarom Select Baan

Kwalitatief en Service gericht

Wij bieden u op korte termijn zeer ervaren medewerkers aan. Denkt u bijvoorbeeld aan de situatie waarin een medewerker zich’s ochtends vroeg ziek meldt. U moet met spoed voor vervanging zorgen. Maar wie is er wakker om 5 uur in de ochtend? Select Baan is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar voor haar klanten. De medewerkers die wij leveren zijn betrouwbaar en ervaren in het werken op een tankstation.
Bent u na het lezen van deze toelichting geïnteresseerd in Select Baan en haar services? Neem daarom snel contact op met ons kantoor in Amsterdam Zuidoost.

Ook uw vacatures kunnen wij vervullen

Spreek met een adviseur